Lediga jobb

Rekrytering av ny personal inför säsongen påbörjas i januari.

  • Befälhavare: Att arbeta som befälhavare på våra färjor innebär att leda och fördela arbetet ombord, framföra fartygen säkert och miljömedvetet och samtidigt ge våra passagerare en positiv upplevelse av resan. Läs mer och ansök här

  • Biljettförsäljare: Till våra ankomst- och avgångsterminaler vid Slussen och Allmänna Gränd på Djurgården söker vi biljettförsäljare. Att arbeta som biljettförsäljare inkluderar försäljning, turupplysning och turistinformation. Tillsammans med övrig personal är du vårt ansikte utåt. Läs mer och ansök här.

  • Däcksmän: Att arbeta som däcksman på våra färjor innebär förutom sedvanligt fartygsarbete, att medverka till att ge våra passagerare en positiv upplevelse av resan. Läs mer och ansök här.

  • Teamleader: Att arbeta som teamleader på våra terminaler innebär att leda och fördela arbetet och stötta och coacha medarbetarna på terminalerna. Utöver det utföra samma sysslor som biljettförsäljarna, vilket inkluderar försäljning, turupplysning och turistinformation. Tillsammans med övriga medarbetare är du vårt ansikte utåt. Läs mer och ansök här.